RS stupňovitý HSS vrták pre univerzálne použitie

Presný, rýchly a efektívny vrták do tenkostenných materiálov a trubiek, ktorý zanecháva čisté otvory a umožňuje vŕtanie pod uhlom.



Široká škála materiálov

Tento vrták je navrhnutý pre použitie do rôznych materiálov a jeho univerzálna povaha ho robí neoceniteľným pomocníkom či už pracujete s kovmi, plastmi, alebo drevom.


Čisté otvory bez predvŕtavania

Vďaka stupňovitej špičke nie je potreba do bežných materiálov otvory predvŕtať. Výsledné otvory sa vyznačujú omnoho lepším opracovaním a kruhovitosťou, ako pri bežných vrtákoch, čím sú eliminované obvyklé nedostatky ručného vŕtania. 

Vďaka špeciálnej geometrii nedochádza k odštepovaniu materiálu na zadnej strane otvoru, dokáže vŕtať čisté otvory, čo ho robí ideálnym nástrojom aj pre vŕtanie do trubiek a iných podobných objektov.


Vŕtanie pod uhlom 

Ďalšou výhodou je jeho schopnosť vŕtať pod uhlom, čo umožňuje flexibilitu a prispôsobenie sa rôznym situáciám. Bez ohľadu na to, či potrebujete vŕtať priamo, alebo pod zdanlivo nemožným uhlom, tento vrták zvládne úlohu s ľahkosťou.


Je vhodný do Aku vŕtačiek a stojanových vŕtačiek a jeho pevné upínanie zabezpečuje praktická trojhranná stopka.

 

Vrtáky dodávame po kusoch, ale taktiež v sadách.

Rozsah dodávaných priemerov od 1,00 do 13,00 mm.

Sada 19ks – v prevedení od 1,00 do 10,00 mm.

Sada 25ks – v prevedení od 1,00 do 13,00 mm.

S naším vrtákom so stupňovitou špičkou získate spoľahlivý a všestranný nástroj, ktorý vám uľahčí Vašu prácu a poskytne vám dokonalé výsledky.

 

Celú ponuku RS vrtákov si môžete prezrieť v priloženom pdf katalógu TU.

Ďalšie články na témy:

Vŕtanie

Máte záujem alebo otázku? Napíšte nám: